dilluns, 1 de juliol de 2013

Diaris de Vampirs IV: Invocació(Molt agraïda per l'exemplar a) Editorial Bromera, 2010

Què tal? Com prova l'estiu?

Fa uns dies vaig prometre que tornaria aviat i avui, contenta, porto la ressenya de la quarta entrega de la saga d'L.J Smith, Invocació.

AMB SPOILERS

Han passat sis mesos des que va morir l'Elena i cadascú ho està superant a la seva manera. El poble vol passar pàgina i oblidar tots els sucessos estranys i els atacs de vampirs que van patir. Les seves amigues, la Meredith i la Bonnie entre d'altres, ja ho tenen força assumit. L'Stefan ha marxat de Fell's Church seguint al seu germà Damon, perquè li va prometre a l'Elena que es cuidarien mútuament.

La Bonnie, què és alguna cosa així com "mèdium", té somnis on l'Elena li diu que hi ha un vampir, un dels Originals, que els vol fer molt de mal i que l'han d'eliminar com sigui. Però aquestes connexions en què pot parlar amb la seva difunta amiga són molt breus i no hi ha una bona comunicació, així que no saben què fer exactament per combatre aquest Poder, necessiten més indicacions.

La Bonnie invoca a l'Stefan i al seu germà per a que els ajudin a ella, a la Meredith i a en Matt. Tot i aquests reforços, aquest algú misteriós segueix volent fer mal a Fell's Church.

És així, cooperant tots aquests personatges i intentant comunicar-se amb l'Elena per a que els doni més pistes sobre com combatre al vampir, que finalment el troben i s'hi enfronten.

Aquesta batalla té lloc a les últimes pàgines. No dic res perquè la sorpresa final és important, clau per seguir amb la història. Crec que és el millor desenllaç que podia tenir el llibre.

I diria també que aquesta quarta entrega és la meva preferida. Potser és pels lligams entre els personatges, que es fan més estrets, i en especial la relació entre l'Stefan i en Damon. Tot i que tenen les seves baralles, aprenen a confiar l'un en l'altre. També m'ha agradat perquè l'argument s'estira més al llarg de tota la novel·la, no hi ha moments molt més intensos que d'altres, com havia passat en els altres llibres, trobo que tots estan més o menys al mateix nivell.

En català no hi ha més títols publicats, però en castellà hi ha més llibres. Ja els buscaré, perquè valen la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.