divendres, 3 d’agost de 2012

L'edat del despertar


L'edat del despertar

Editorial: La Galera, 2012. Col·lecció Grumets
Núm. Pàgs.: 191

Aquest llibre és de la col·lecció d'El club de la cistella, escrita per Àngel Burgas. Representa que per la colla protagonista és el tercer trimestre de primer d'ESO.

Abans que s'acabi el curs, la Martina vol reunir una altra vegada el club de la cistella, doncs després de les vacances de Setmana Santa estan més dispersats que mai. Intenta trobar problemes que puguin solucionar, i n'acaba trobant alguns que impliquen als membres del grup. Per exemple, sospita que l'Àlex, que sempre ha estat amic seu, ha establert de sobte una relació més que amistosa amb l'Enric Mitjà, a qui sempre ha odiat, i també descobreix que han segrestat a una companya seva.

A més a més, la Martina està molt preocupada per un problema personal.
Els nens protagonistes són els mateixos que en els dos llibres anteriors, però també apareixen alguns "nous fitxatges" al club.

Com els llibres anteriors tracta valors com l'amistat o l'amor, i es llegeix molt ràpid perquè té una trama senzilla, divertida i fresca.

Si us han agradat els altres llibres d'aquesta col·lecció aquest no us decebrà gens, al contrari, a mi potser és el que m'ha agradat més.

3 comentaris:

  1. Com es diuen els altes llibres de la colecció?

    ResponElimina
  2. m'agradaria més que els resums estiguessin per capítols

    ResponElimina
  3. aquest resum sembla que només resumeixi mig llibre!!! m he quedat a mitjes

    ResponElimina

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!