dijous, 28 de juny de 2012

L'adorada Jenna FoxEditorial: Cruïlla, 2010
Núm. Pàgs.: 251

L'adorada Jenna Fox és una novel·la de Mary E. Pearson, lleugera i entretinguda per passar el temps. Hi ha algunes parts que es fan complicades d'entendre, doncs la protagonista barreja els seus pensaments i records amb la realitat, i això et desorienta. Però el llibre enganxa fins al final, bàsicament perquè el desenllaç es concentra en les últimes pàgines del llibre.

La Jenna es desperta un any després d'haver estat en coma a causa d'un accident de cotxe. Contra tot pronòstic, ha sobreviscut miraculosament, però no recorda res de la seva vida abans de la catàstrofe. Es troba que ara viu en un mas a Califòrnia, lluny de Boston, on havia passat els seus setze anys, amb la seva mare i la Lily, la seva àvia. El seu pare s'ha hagut de quedar a Boston per mantenir la seva feina com a metge, però les va visitant.

També ha d'anar a una escola especial, on coneix l'Allys, una noia que té pròtesis a les cames i als braços; l'Ethan, del qual s'enamora; en Gabriel, un altre noi que no té massa importància al llarg de la història; i en Dane, una mica boig i que vol que la Jenna només es fixi en ell. A part d'aquests companys seus i el senyor Bender, un veí que es fa amic d'ella, no hi ha més personatges rellevants.

La protagonista veu que la seva família li amaga alguna cosa i evita preguntes sobre l'accident. Un dia es fa un tall a la mà i descobreix la veritable composició del seu cos, que la trasbalsa, i pensa que potser és el motiu pel qual segueix amb vida.

Tot i que no és una gran obra literària, la història és molt maca.

1 comentari:

  1. No el coneixia i pinta molt bé. A veure si cau a les meves mans!! Sembla tenir un punt de misteri que m'agrada. ^^

    Petonets <3

    ResponElimina

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!