dilluns, 9 d’abril de 2012

HadesEditorial: Roca juvenil, 2011
Núm. Pàgs.: 360

Avui m'he acabat Hades, d'Alexandra Adornetto. És la segona part d'Halo. Me l'he llegit amb el llibre electrònic, doncs ha sigut la meva "mona" d'aquest any i n'estic encantada!
Aquí la ressenya:

"És la nit de Halloween a Venus Cove, i la nostra parella protagonista (Beth i Xavier Woods) asisteixen a una festa en una masia abandonada. Aparentment tot va bé: no hi ha ni rastre dels dimonis que van aparèixer el curs passat, i els dos personatges principals estan més units que mai: fins i tot els seus amics els volen intentar separar perquè no creuen que sigui bo estar sempre junts!
Però la cosa es torça quan Beth i algunes altres noies inicien una sessió d'esperitisme a la casa abandonada. Una de les amigues, morta de por, desfa el cercle quan un esperit surt de l'Infern, deixant-lo lliure per fer tota mena de mal a Venus Cove i, en especial, a la nostra família d'àngels."


Bé, a la història li poso un 10, com a la primera part. En aquest llibre potser hi ha més acció que en l'anterior, el que anima una mica més l'argument. Però l'amor hi continua present fins al final (molt emocionant i sorprenent, per cert, i que et deixa amb ganes de més).
També en aquesta segona part hi apareix Jake Thorn, el terrible dimoni, amb un paper principal...
El tercer volum de la saga, Heaven, encara no ha sortit. Es preveu que ho faci al llarg d'aquest any... però encara haurem d'esperar.

1 comentari:

  1. Bé, no m'he llegit ni el primer ni aquest, així que no puc opinar! El què si que et puc dir és que quan en una saga, triologia o el què sigui, encara no en tret l'últim llibre i tu t'has llegit els anteriors i t'has quedat amb unes ganes tremendes de saber com continua l'espera es fa eterna!

    Joana

    ResponElimina

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!