dissabte, 3 de desembre de 2011

La noia del llacEditorial: La Galera, 2011. Col·lecció Lluna Roja
Núm. Pàg.: 192

Hola!

Ara m'he acabat de llegir La noia del llac, d'Steph Bowe. Feia temps que no llegia un llibre així! No m'ha durat ni una setmana,  però és que es llegeix molt ràpid i no te n'adones que ja te l'estàs acabant! És una història dolça i molt bonica, m'ha agradat moltíssim!

Un dia, la Jewel veu que un noi s'està a punt d'ofegar en un llac, i el salva. Però ell no volia ser rescatat. En Sacha es volia suïcidar perquè és víctima d'una leucèmia, la seva mare va morir i el seu pare és gai. La vida d'ella tampoc és molt millor: el seu germà es va ofegar de petit en aquell mateix llac, després el seu pare va fugir i ella va haver d'anar a viure amb els seus avis. Però ara aquests també són morts i ha de retornar amb la seva mare, que després de tants anys sense veure-la, és una estranya.
La Jewel i en Sacha establiran més que una amistat especial, i malgrat els problemes d'un i l'altra lluitaran per estar junts.

Cada capítol l'explica un protagonista des del seu punt de vista, i això potser fa que t'emboliquis una mica, però te'l recomano de tot cor.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!