diumenge, 4 de desembre de 2011

El club de la cistella
Editorial: La Galera, 2007. Col·lecció Grumets.
Núm. Pàg.: 144

Ahir vaig publicar una entrada (la de La noia del llac) i tot seguit em vaig començar a llegir El club de la cistella, que me'l va deixar la Laura (gràcies!;) ) i és la continuació de L'Anticlub, d'Àngel Burgas. I avui ja en publico la ressenya perquè és un llibre amb una trama molt simple i molt ràpid de llegir, amb el que des de la primera pàgina ja rius i està molt bé per passar l'estona.
La Martina rep dos regals de la seva germana el dia que fa dotze anys. El primer, un àlbum amb un reportatge de fotos d'avions, ja que és una autèntica apassionada a l'aeronàutica. I el segon, és un relat de les memòries de L'Anticlub, un club que va formar la seva germana amb els seus amics quan anaven a l'escola, i en el que lluitaven contra les injustícies del barri. A la Martina li encanta la idea i decideix fer el mateix, però primer ha de trobar els seus amics.

Hi ha una continuació d'aquest llibre que es diu Segon Trimestre, que ens el fan llegir com a lectura obligatòria de català el segon trimestre, ja el comentaré.

Un petó,
Mariona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari!